Τα Ναυπηγεία Χαλκίδας προβάλλουν τις δυνατότητές τους μέσω της έκθεσης Expomaritt Istanbul

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Τουρκία πάνε τα Ναυπηγεία Χαλκίδας και συγκεκριμένα στην έκθεση Expomaritt Istanbul που θα πραγματοποιηθεί 11-14 Οκτωβρίου 2023, μέσω του περιπτέρου της Eskomarine.

Στην έκθεση, η εξειδικευμένη ομάδα των Ναυπηγείων Χαλκίδας θα υποδέχεται τους επισκέπτες, ενώ ο κ. Ashraf Bayoumi, ο οποίος κατείχε διευθυντικές θέσεις τα τελευταία 23 χρόνια στην εταιρεία και οδήγησε με επιτυχία τα Ναυπηγεία Χαλκίδας σε μια συνεχή ανοδική ανάπτυξη από τη στιγμή που ανέλαβε ως νέος Διευθύνων Σύμβουλος, θα είναι επίσης παρών για να σας γνωρίσει και να συζητήσει τις δυνατότητες συνεργασία με τα ναυπηγεία.

Τα Ναυπηγεία Χαλκίδας συγκαταλέγονται στα κορυφαία ναυπηγεία της Μεσογείου. Οι υπηρεσίες τους καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εργασιών δεξαμενισμού, είτε προγραμματισμένες είτε για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων αναγκών επισκευής. Τα τελευταία πενήντα χρόνια εξυπηρετούν απρόσκοπτα τους πελάτες τους, παραδίδοντας τα πλοία τους σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και βάσει προϋπολογισμού.

Μερικά από τα σημαντικότερα έργα των τελευταίων ετών είναι τα ακόλουθα:

  • Ανακατασκευή φορτηγίδας σε σκάφος τοποθέτησης καλωδίων DP2
  • Αντικατάσταση πλώρης σε σκάφος Panamax και μεταφορά φορτίου από το συγκεκριμένο Panamax σε άλλο – εργασία που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και σε σύντομο χρονικό διάστημα
  • Αντικατάσταση καμένων γεννητριών, πλύσιμο και βαφή μηχανοστασίου σε πλοίο Aframax
  • Επισκευή ζημιάς στην πλώρη ενός Supramax
  • Εγκατάσταση BWTS σε μεγάλο αριθμό σκαφών