Η Polinoe και ο Οργανισμός ASBA Συνάπτουν Συμφωνία για την Επίσημη Χρησιμοποίηση Ναυλοσυμφώνων

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Η polinoe.com, μια από τις κορυφαίες αναδυόμενες εταιρίες λογισμικού στον κλάδο των ναυτιλιακών υπηρεσιών, η πρώτη ελληνική εταιρία που διαθέτει πλατφόρμα σύνταξης ναυλοσυμφώνων, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Οργανισμό ASBA (Association of Ship Brokers & Agents (USA) Inc) για την επίσημη χρησιμοποίηση των ναυλοσυμφώνων του οργανισμού.

Η συμφωνία αναδεικνύει τον ρόλο της polinoe.com ως καινοτόμου παράγοντα στην αγορά των ναυτιλιακών υπηρεσιών, παρέχοντας στους πελάτες της πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα ναυλοσυμφώνων που καλύπτουν διάφορους τύπους πλοίων και δρομολογίων.

Μέσω της συνεργασίας με τον Οργανισμό ASBA, η polinoe.com ενισχύει την τεχνογνωσία και τις υπηρεσίες της και προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές στους πελάτες της για την ολοκλήρωση ναυτιλιακών συμβάσεων με ασφάλεια, ταχύτητα και αξιοπιστία.

Ο διευθύνων σύμβουλος της polinoe.com, κ. Αθανάσιος Βραχινόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία με τον Οργανισμό ASBA, λέγοντας: “Είμαστε υπερήφανοι που ανακοινώνουμε αυτήν τη συμφωνία με τον Οργανισμό ASBA. Η πρόσβαση στα ναυλοσυμφώνα του οργανισμού αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση της θέσης μας στην αγορά και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες μας. Αυτή η συνεργασία αποτελεί ένα νέο ορόσημο για εμάς και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας για την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς.”