Ο όμιλος HOYER αναβαθμίζεται με 3.000 δεξαμενές για υγρά φορτία διεθνούς διαμεταφοράς ως το τέλος του 2023

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Ο Όμιλος HOYER, που δραστηριοποιείται παγκοσμίως και ειδικεύεται στην διακίνηση υγρών φορτίων, σχεδιάζει να ανανεώσει τον στόλο του με νέα ασφαλή δοχεία δεξαμενών για αγαθά σε υγρή μορφή, παραγγέλνοντας περίπου 3.000 νέες δεξαμενές μέχρι το τέλος του 2023.

Ο Όμιλος, πιστός στην δέσμευσή του για ασφαλή μεταφορά, σε ό,τι αφορά χημικά προϊόντα ή υγρά είδη διατροφής, αντικαθιστά σχεδόν το σύνολο του εξειδικευμένου εξοπλισμού του, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας και ασφάλειας στις οδικές και διατροπικές μεταφορές, διασφαλίζοντας έτσι ότι τα αγαθά που διαχειρίζεται για λογαριασμό τρίτων θα έχουν την καλύτερη δυνατή διαχείριση στις διεθνείς μεταφορές. Είναι μια απάντηση του Ομίλου HOYER, ενός από τους κορυφαίους παρόχους logistics στον κόσμο με λύσεις σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού, στις αυξανόμενες απαιτήσεις των χαρτοφυλακίων προϊόντων των πελατών του.

Ο Björn Schniederkötter, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου HOYER, λέει: «Η επένδυσή μας σε περίπου 3.000 νέα δοχεία δεξαμενών υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας προς τους πελάτες μας και την υποχρέωσή μας να προτείνουμε καινοτόμες λύσεις για τη συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά. Ανυπομονούμε να εκσυγχρονίσουμε τον στόλο μας και να ενισχύσουμε την παρουσία μας σε διάφορες αγορές για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες logistics πρώτης κατηγορίας σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού». Ο Όμιλος HOYER διαθέτει έναν από τους πιο σύγχρονους στόλους στον κόσμο και επενδύει συνεχώς στον εξοπλισμό του.

Να σημειωθεί πως η HOYER θέτει τα δικά της υψηλά πρότυπα για λύσεις βιώσιμων μεταφορών. Κατά την επιλογή συνεργατών παραγωγής, ο Όμιλος HOYER αποδίδει επίσης μεγάλη σημασία στην ποιότητα και στη συμμόρφωση με όλους τους διεθνείς κανονισμούς ασφάλειας και περιβάλλοντος. Κατά συνέπεια, τα νέα δοχεία δεξαμενών παράγονται από γνωστούς κατασκευαστές στη Νότια Αφρική και την Κίνα για να πληρούν αυτά τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Η παράδοση περιλαμβάνει ειδικές δεξαμενές για χημικά καθώς και δεξαμενές με προδιαγραφές για προϊόντα διατροφής. Οι νέες δεξαμενές μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ευέλικτους τρόπους και επιτρέπουν την ασφαλή και αποτελεσματική μεταφορά ενός ευρέος φάσματος υγρών αγαθών. Αυτό το βήμα θα επιτρέψει στον Όμιλο HOYER να αυξήσει την ευελιξία του στην παγκόσμια διαθεσιμότητα και να εκπληρώσει καλύτερα τις απαιτήσεις νέων προϊόντων και πελατών.