Η CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. συνεργάζεται με την ROBERT BOSCH GmbH – Τμήμα Off-Highway ως Εξουσιοδοτημένος Διανομέας

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Η CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. υπέγραψε σύμβαση με την ROBERT BOSCH GmbH για το τμήμα Off-Highway ως Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Διανομής στην Ελληνική Αγορά.

Η CMA θα είναι ο διανομέας του τμήματος Off-Highway για τις ναυτιλιακές και βιομηχανικές αγορές και εφαρμογές. Οι εφαρμογές Off-Highway περιλαμβάνουν τη ναυτιλία, την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, τα ορυχεία, τη γεωργία, τις κατασκευές, τη διακίνηση υλικών, τη δασοκομία και τις βιομηχανίες εκτός της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η Bosch Off-Highway προμηθεύει μόνο τα υψηλότερης ποιότητας εξαρτήματα ντίζελ για τις βιομηχανίες και θέτει συνεχώς νέα πρότυπα με καινοτομίες. Προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας, όπως συστήματα ντίζελ, αντλίες και εγχυτήρες καυσίμου, θερμικά εξαρτήματα κ.λπ. Μεγάλο μέρος των κατασκευαστών κινητήρων ντίζελ και γεννητριών εκτός δρόμου εκμεταλλεύεται αυτό το πλεονέκτημα και επωφελείται από την εξαιρετική δυναμική ισχύος, τις χαμηλές εκπομπές ρύπων, τις υψηλές επιδόσεις και τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, όπως οι Cummins, Komatsu, MTU, MAN, Wartsila, Yanmar, Daihatsu, CAT/MaK, Deutz, Doosan, Case, New Holland, Massey Ferguson, John Deere, Fendt και άλλοι.

Οι Ιωάννης & Νικόλαος Αργουδέλης, Διευθύνοντες Σύμβουλοι της CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A., “Είμαστε ευτυχείς για αυτή τη νέα συνεργασία, διότι θα προσφέρουμε σε νέες αγορές τεχνολογία, τεχνογνωσία και τόνωση της καινοτομίας μέσω της ανταλλαγής ιδεών και προοπτικών”.

 

Σχετικά με την CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A.

Η CMA Δ. ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ & ΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε είναι μία από τις κορυφαίες  εταιρείες στον τομέα του Ναυτιλιακού & Βιομηχανικού Αυτοματισμού προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες παγκοσμίως για περισσότερα από 35 έτη. Εδρεύει στον Πειραιά σε ιδιόκτητα κτίρια 1400m2.

Η CMA Δ. ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ & ΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε. είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 από τον γνωστό αμερικανικό νηογνώμονα ABS για τον σχεδιασμό, κατασκευή, εγκατάσταση, συντήρηση, εμπόριο και πώληση ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών, πνευματικών, υδραυλικών εξαρτημάτων, πλακετών και συστημάτων αυτοματισμού στην αγορά της ναυτιλίας, της βιομηχανίας και της ενέργειας. Επίσης, η CMA πρόσφατα κατάφερε να  πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα των ISO 22301:2019 & ISO 27001:2013 από την EUROCERT, τη μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία πιστοποιήσεων.

Η CMA είναι επίσης μέλος μεγάλων παγκόσμιων ενώσεων στη ναυτιλιακή αγορά για την προμήθεια των προϊόντων της.